Jdi na obsah Jdi na menu
 


2010 Pražská zimní MTB vyjížďka

(Náhrada za plánovaný maraton)

Hodně závodníků i hobbíků mělo tento závod naplánovaný ve svém kalendáři a nyní jim tak vzniká mezera, která se ale dá snadno zaplnit. Rozhodli jsme se totiž, že uspořádáme nezávodní vyjížďku po trase tohoto maratonu. Termín i trasa zůstávají beze změny oproti plánovanému závodu. Trať vyjížďky bude začínat v Praze - Dejvicích v ulici Bechyňova. Vydáme se směrem do kopce k Matěji a následně po celé trase 1. zimního pražského MTB maratonu měřící 38 km. Nezapomínáme ani na malé občerstvení v okolí Okoře, kde bude připravena občerstvovací stanice. Po občerstvení budeme pokračovat přes Šárku zpět do Dejvic.

Vyjížďku pořádá ATOMBIKE TREK TEAM a je určena pro všechny příchozí cyklisty, kteří si rádi vyzkouší horská kola v zimních podmínkách. Více informací o vyjížďce se dozvíte na www.atombike.cz .

Budeme zároveň rádi, když informace o konání vyjížďky předáte dál Vašim přátelům...

Těšíme se na Vás 6. února 2010 v 10 hodin na startu zimní vyjížďky.

Jakub Truksa
ATOMBIKE TREK TEAM
 

Tolik pořadatel, jemuž se nepodařilo zajistit dostatek prostředků pro realizaci závodu.

Teplota kolísala kolem nuly a místy bylo více než metr sněhu. Trošku jsem si hrábnul na dno, ale jako vždycky, nakonec byla spokojenost. Díky hlubokému sněhu jsem přišel o návleky (měly už něco za sebou) a brýle se staly kvůli zamlžování nepotřebné. Když jsem se doma zvážil, tak jsem zjistil, že mám o dvě a půl kila míň.